Betaalmethodes

Je kunt in onze webshop betalen met de volgende betaalmethodes:

– iDeal
– Paypal
– Bancontact / Mister Cash
– Creditcard
Cadeaubon

Voor overige betalingsmogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

iDeal

iDEAL is betalen via internetbankieren, dit is een veilige manier van betalen via je eigen bankrekening. Betalen met iDEAL kan direct, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Paypal

Je kunt bij ons ook gemakkelijk betalen via Paypal. PayPal is een digitaal betalingssysteem voor iedereen die een email adres heeft. Je kunt met je PayPal-account veilig direct betalen.

Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen via Bancontact / Mister Cash. Dit is een veilige manier van betalen via je eigen (Belgische) bankrekening. De banken die ondersteunt worden zijn KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met een creditcard van Mastercard of Visa.

Cadeaubon

Als je de gelukkig ontvanger bent van een Froufrou’s cadeaubon dan kun je hiermee natuurlijk ook betalen. Vul de code op de cadeaubon in bij je bestelling in het vakje: Cadeaubon / kortingscode. Mocht je een Froufrou’s cadeaubon willen kopen, dan kun je die hier bestellen.

Je hebt betaald, en nu?

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst en de betaling is voltooid zal je nieuwe aankoop zo snel mogelijk verzonden worden. Indien voor 16.00 op ma-vr nog dezelfde werkdag! Dat betekent dat je jouw aankoop in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebt (op basis van een verzending binnen NL) of binnen 48 uur voor verzendingen binnen naar België en Luxemburg.