Betaalmethodes

Je kunt in onze webshop betalen met de volgende betaalmethodes:

– iDeal
– Paypal
– Creditcard
– Bancontact / Mistercash
– ING Home’Pay
– Sofort banking
Cadeaubon

Voor overige betalingsmogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

iDeal

iDEAL is betalen via internetbankieren, dit is een veilige manier van betalen via je eigen bankrekening. Betalen met iDEAL kan direct, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met een creditcard van Mastercard of Visa.

Paypal

Je kunt bij ons ook gemakkelijk betalen via Paypal. PayPal is een digitaal betalingssysteem voor iedereen die een email adres heeft. Je kunt met je PayPal-account veilig direct betalen.

Bancontact / Mistercash

Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen via Bancontact / Mistercash. Dit is een veilige manier van betalen via je eigen (Belgische) bankrekening. De banken die ondersteunt worden zijn KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Cadeaubon

Als je de gelukkig ontvanger bent van een Froufrou’s cadeaubon dan kun je hiermee natuurlijk ook betalen. Vul de code op de cadeaubon in bij je bestelling in het vakje: Cadeaubon / kortingscode. Mocht je een Froufrou’s cadeaubon willen kopen, dan kun je die hier bestellen.

Je hebt betaald, en nu?

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst en de betaling is voltooid zal je nieuwe aankoop zo snel mogelijk verzonden worden. Indien voor 16.00 op ma-vr nog dezelfde werkdag! Dat betekent dat je jouw aankoop in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis hebt (op basis van een verzending binnen NL) of binnen 48 uur voor verzendingen binnen naar België en Luxemburg.