Froufrou’s winkel sluit

Met ingang van 27 maart 2015 sluit Froufrou’s in de Hommelstraat in Arnhem haar deuren. Met enorm veel passie en al onze energie hebben we de afgelopen vier jaar een positieve draai geven aan het alsmaar veranderende winkellandschap en de brug tussen online en offline-winkelen kleiner willen maken met onze winkelbeleving. Maar we gaan gewoon door!

Vanuit de webwinkel, die sinds 2008 bestaat, stapten we eind 2010 naar de fysieke wereld van het winkelen en in februari 2011 openden we op de Hommelstraat in Arnhem als pop-up store.

Het besluit om de winkel te sluiten valt ons niet licht. Dankzij dit fysieke kanaal hebben we gezicht kunnen geven aan onze persoonlijke werkwijze en onze liefde voor onze en jullie ingebrachte vintage. De winkel was ieders huiskamer geworden, groeide altijd zichtbaar mee en combineerde het online winkelen met het tastbare van het echte winkelen. Het was een succesvolle formule, want dankzij jullie zijn we meerdere malen verkozen tot hotspot en bedevaartsoord van vintage- en mode-liefhebbers in Arnhem.

Door het veranderende klimaat in consumentenbestedingen kijken wij echter met een nieuwe visie naar de toekomst. Omdat de winkel niet rendabel genoeg blijkt te zijn gaan we op gewijzigde vorm, samen met LolaCato, verder op een nieuwe locatie! De ontwikkelingen zijn nog bezig dus we houden jullie op de hoogte.

Portret Froufrou'sDe komende tijd zal in het teken staan van het afbouwen van de winkelactiviteiten, zodat de deuren van de winkel op vrijdag 27 maart definitief sluiten. Graag zien we jullie allen nog een keertje voor 27 maart verschijnen in de winkel!

De webwinkel www.froufrous.nl blijft continu aan de gang en onze focus zal hier verder op gericht zijn. Ook gedurende de transitie kun je gewoon als vanouds bestellen. Voor winkel-retourneringen en andere winkel-specifieke vragen na 27 maart kunt je contact opnemen met info@froufrous.nl.

We nemen geen afscheid, maar willen toch iedereen bedanken voor de afgelopen vier jaar waar we met veel plezier naar terugkijken. Bedankt!

William van Doorn & Léonie Mizée

 

 

 

 

Share this post