Nog 1 dag Hommelstraat

Wat gaan de dagen soms snel en je zou het niet zeggen maar vandaag en morgen zijn alweer de laatste dagen dat we op de Hommelstraat zitten. Aan de winkel zul je het niet zo snel zien, want tot en met morgen staat hij nog bomvol met spullen. Onze scheurkalender riep al veel reacties op en iedereen kwam afgelopen week even een praatje met ons maken. Gaan jullie helemaal stoppen? Wat jammer! Gaan jullie nog ergens heen? En komt er iets voor terug op de Hommelstraat?

Gaan we stoppen?

Nee, we stoppen niet helemaal. We verhuizen naar een nieuwe locatie in Arnhem waar we voornamelijk voor de webwinkel zullen gaan werken. We zullen echter niet meer zoals de oude winkel opereren en zijn dus niet elke dag open op vaste tijdstippen zoals je dat van een traditionele winkel verwacht. Omdat we het wel belangrijk vinden dat je nog altijd bij ons terecht kunt om te komen kijken, voelen, ruiken en praten kun je ons altijd op afspraak bezoeken of gewoon aanbellen om een kijkje te nemen in ons warehouse. (Maar er zal niet altijd iemand aanwezig zijn, dus maak voor de zekerheid een afspraak per mail!)

Ook kom je ons weer tegen op gerichte evenementen. Neem als voorbeeld de Mega Vintage Sale die op 9, 10 en 11 april is tijdens het Ruimtekoers-festival in Arnhem. Hier lees je meer over de Mega Vintage Sale

Waar gaan jullie heen dan?

Samen met LolaCato betrekken we een warehouse aan de Rijn op de Nieuwe Kade 12. Voor als je enigszins bekend bent in Arnhem, dit is achter kringloopwinkel 2Switch. Het ligt tevens in het verlengde van de terrasjes aan de Rijnkade, onder de brug door en in minder dan 10 minuten lopen ben je er.

Aangezien deze nieuwe ruimte een stuk groter is als de winkel op Hommelstraat zullen we hier ook meer vintage meubels gaan verkopen. Daarom is het vanaf 1 april, naast kleding en accessoires, nu ook mogelijk om vintage meubels bij ons in te brengen! Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier: https://www.froufrous.nl/vintage-inbrengen/

Het nieuwe pand is een sfeervol oud industrieel pand welke we inrichten als een winkel en expositieruimte. Ook hebben we een aantal kunstacademie studenten van Artez uitgenodigd om er hun werken te creëren en te exposeren. Net als de winkel nu wordt de warehouse weer een plek om je ogen de kost te geven.

Wat foto’s van het pand volgen binnenkort alsmede een kaartje en routebeschrijving.

Vanaf 1 april zijn we actief op de nieuwe locatie en op 25 april houden we een openingsfeest, ook daarover later meer informatie.

Komt er iets voor terug op jullie oude locatie?

Ons oude pand bestond uit twee voormalige winkelpanden die samen tot één winkel zijn omgebouwd. Ondanks de grote leegstand in Arnhem zijn er toch twee huurders gevonden die het pand willen gaan opdelen in twee panden. Van wat we konden begrijpen en hebben gezien gaat het om een onderneemster die er een kledingzaak wilt openen en een ondernemer die een accountancy- of makelaarskantoor wilt openen. We wensen ze uiteraard het beste toe en zijn blij voor de pandeigenaren dat het pand weer een functie krijgt.

Vrijdag gaan we verder met inpakken. Van 27 maart tot 1 april kun je tijdelijk niet bij ons terecht. Wil je ons bereiken? Vul dan het contactformulier in of mail ons! De webwinkel is gedurende deze tijd gewoon bereikbaar en bestellingen worden als vanouds met liefde ingepakt en verzonden.

See you tomorrow or see you soon!

 

Share this post