Over Froufrou’s

Tijdloze designs van toen, die er ook vandaag fantastisch uitzien

Froufrou’s vintage is dé plek voor mode-minnaars en liefhebbers van interieur. In onze winkel en webshop vind je kleding, accessoires, meubels, verlichting en meer. Vaak vintage, soms tweedehands of nieuw. Alles hand-picked en eigenzinnig gecombineerd. 

Het gros van onze collectie komt uit de jaren vijftig en de decennia erna. Vintage tops, designerbroeken, schoenen, sieraden en retro zonnebrillen. Maar ook Deens design, lampen, West-Germany keramiek, woondecoraties en analoge fotografie. We verzamelen een mix van betaalbare items en topstukken. Zo is er voor ieder wat wils. Van het perfecte sixties dressoir tot een elegante vintage jurk. Je vindt het bij Froufrou’s!

Froufrous vintage
Vintage winkel Froufrous

Winkelen bij Froufrou’s

Twee verdiepingen bomvol met de leukste vintage items. Je vindt onze winkel midden in het Modekwartier van Arnhem. Bij Froufrou’s kun je fijn snuffelen en inspiratie opdoen. We wisselen ingerichte hoekjes af met schappen vol moois. En heb je advies nodig? Over de styling van je interieur, of zoek je een speciale outfit? We helpen je graag!

Een selectie van onze collectie staat online. Je bent 24/7 welkom in de webshop. Duidelijke fotografie en uitgebreide productinformatie vinden we belangrijk. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en van dinsdag t/m vrijdag verzonden. Je bestelling liever ophalen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook.

Froufrous vintage Arnhem
Vintage kleding Froufrous

Ons verhaal

Aangenaam! Wij zijn William en Leonie. Tijdens onze middelbare schooltijd leerden we elkaar kennen en ontdekte we onze gezamenlijke passie voor vintage en verzamelen. Wat begon als een persoonlijke collectie met schatten van vroeger, groeide uit tot één van de eerste vintage webshops van Nederland. Froufrou’s opende haar digitale deuren in 2008. 

Twee jaar later volgde onze eerste winkel in Arnhem. Een kleine pop-up-shop die zo’n succes werd dat we besloten te blijven. In de jaren die volgden bleef de webshop groeien en hebben we onze winkel op verschillende locaties in de stad gehad. Sinds maart 2017 hebben we een vaste plek gevonden aan de Sonsbeeksingel 102A, midden in het creatieve Modekwartier.

Inmiddels hebben we zo’n 15 jaar ervaring in het vintage-veld. Het selecteren van de tofste items is onze tweede natuur geworden. We zijn dol op inkoopreizen en pakken regelmatig ons busje voor een trip naar binnen- of buitenland. En het leuke? Het Froufrou’s-team is met ons meegegroeid. Onze moeders steken al jaren hun handen voor ons uit de mouwen. Annemarie staat graag in de winkel, Heliana herstelt kleding en stoffeert meubels opnieuw. Eliza, Sien en Leon helpen in de winkel, en Eliza zorgt ook voor een up-to-date webshop. Zo blijft er voor ons genoeg tijd over om te doen waar we goed in zijn: unieke vintage items voor jou verzamelen!

Elke week komen er nieuwe artikelen binnen, in de winkel én webshop. Direct op de hoogte zijn? Volg ons dan op Instagram!

Froufrous over ons William en Leonie
Froufrous vintage winkel wonen mode

[insta-gallery id=”0″]