Verzendopties

Voor al onze bestellingen hanteren wij onderstaande verpakkings- en verzendkosten:

Binnen Nederland

 • Brievenbuspakje: €4,95 (mogelijk als het item door de brievenbus past)
 • Pakket tot 20 kg: €7,45
 • Pakket 20 -30 kg of groter dan 100 x 70 x 58 cm: €12,50
 • Gratis verzending bij besteding van €99 of meer *

België, Duitsland

 • Pakket tot 20 kg: €11,35
 • Pakket 20 -30 kg of groter dan 100 x 70 x 58 cm: €15,50
 • Gratis verzending bij besteding van €111 of meer *

Luxemburg, Italië, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Spanje, Monaco, Slowakije, Tsjechie

 • Pakket tot 20 kg: €19,40
 • Pakket 20 -30 kg of groter dan 100 x 70 x 58 cm: €27,25

Zweden, Finland, Hongarije, Ierland, Polen, Portugal, Slovenië

 • Pakket tot 20 kg: €23,60
 • Pakket 20 -30 kg of groter dan 100 x 70 x 58 cm: €23,-

Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Liechtenstein, Noord-Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland, Estland, Guernsey, Jersey, Malta, Noorwegen, Roemenië

 • Pakket tot 20 kg: €31,50
 • Pakket 20 -30 kg of groter dan 100 x 70 x 58 cm: €35,10

* = Alleen geldig voor zendingen die verstuurd kunnen worden met een brievenbuspakketje of pakket tot 20kg

Levertijd

Heb je je bestelling dinsdag t/m vrijdag voor 16.00u besteld dan wordt het dezelfde dag verstuurd. Dit betekent bij PostNL meestal dat je het de volgende werkdag bezorgd krijgt, maar tijdens drukkere tijden heeft PostNL soms vertraging. Bestellingen geplaatst op zaterdag, zondag of maandag worden dinsdag verstuurd en ontvang je dan dus waarschijnlijk op woensdag. Mocht je het eerder willen ontvangen, mail ons dan even of het mogelijk is eerder te leveren.

Afhalen

Kom je uit de buurt of wil je om wat voor reden je bestelling ophalen? Kies tijdens het afrekenen dan voor ‘Afhalen in Arnhem’ en wij mailen je terug om een afspraak te maken.

Lees ook over de werking van onze Click en Collect.

Gratis verzending

Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf €99,- binnen Nederland en €111 naar België met uitzondering van extra zware pakketten of pakketten met een afwijkend formaat. Gratis verzending wordt automatisch in de winkelwagen berekend voor bestellingen met een standaard verzendtarief.

*Pakketten met een extra zwaar gewicht en/of afwijkend formaat zijn uitgesloten van gratis verzending. Denk hierbij aan grotere producten en/of meubels. In dit geval zal er tevens specifiek bij de productomschrijving vermeld staan of verzending mogelijk is.

Bezorging in Arnhem

Wij bezorgen gratis in Arnhem of binnen een straal van 10 km vanaf onze winkel op de Sonsbeeksingel 102A, bij besteding van €75 of meer. Heb je minder dan €75 besteed maar wil je het toch graag je meubeltje bezorgd hebben binnen deze straal van 10 km? Dat kan maar hiervoor betaal je een kleine vergoeding. Hiervoor berekenen we een starttarief van €9,- en daarbij €1,- per kilometer. Woon je bijvoorbeeld 5 km van ons adres Sonsbeeksingel 102A dan rekenen wij €14,- voor bezorging.

Voor grote of zware meubels bezorgen wij tot de eerste deur op de begane grond. Voor meubels die bezorgd moeten worden naar afgesloten stadscentra of plekken waar wij met de auto geen toegang tot hebben kunnen wij enkel tot het uiterste punt, waar onze auto mag komen, bezorgen.

Voor grotere items die niet per post kunnen en buiten de 10 km straal vallen kunnen we transport via een andere partij aanbevelen zodat je alsnog dat ene meubel of accessoire veilig kunt ontvangen.

Verpakking

Al onze bestellingen worden zo goed mogelijk verpakt om te voorkomen dat je jouw aankopen kapot of beschadigd thuis gestuurd krijgt.

Voor de verpakking maken wij indien mogelijk gebruik van gerecyclede materialen. Wij gebruiken onder andere schone gebruikte dozen en verpakkingen die anderzijds gelijk worden weggegooid of richting het recyclingstraject gaan. Zo proberen we met ons verpakkingsbeleid een stukje extra duurzaamheid te creëren, maar ook de verzend- en verpakkingskosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. Ook proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van papieren / kartonnen verpakkingsmateriaal om het gebruik van plastic te minderen.

Je product komt maar niet aan?

Komt je bestelling maar niet aan binnen de gestelde bezorgtermijn of verandert de status van je trackingcode maar niet? Stuur ons dan binnen een week een bericht.
Indien je je zending niet ontvangt terwijl de Track&Trace code aangeeft dat het is bezorgd, heb je 7 dagen de tijd om hier melding van de maken. Na deze 7 dagen kunnen wij geen onderzoek meer starten.

Bestelling ontvangen? Laat het ons weten!

We vinden het erg leuk en ook belangrijk dat je ons naderhand nog even laat weten of je jouw aankoop binnen hebt gekregen en of alles naar wens is! Je kan ons natuurlijk even een mailtje sturen, maar we vinden het nog leuker als je even een berichtje / review achter laat op onze Facebook pagina of tag ons via Instagram! Met een foto er bij van je nieuwe item in jouw interieur of een aan-foto van jouw nieuwe kledingstuk maak je ons nog blijer!