Wat klanten zeggen

Beoordeling Froufrous

Houten paardje ontdekt!

‘‘Ik ben altijd aan het jagen naar speciale items. Niks is leuker dan thuiskomen met iets moois. Verrast was ik dan ook dat ik bij Froufrou’s in de etalage een mooi exemplaar zag van een rood dalarna paardje. Daar was ik al een tijdje naar op zoek, omdat het mooi past in mijn interieur. Een combinatie van design en vintage. Fijn om zo’n mooie winkel in de buurt te hebben!’’

– Fokke (@fokkefolkerts)
juni 2020

Op mijn verlanglijstje

‘‘De Kit-Cat klok stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik had hem een paar keer in m’n winkelmandje gedaan via een Amerikaanse webshop maar schrok telkens van de verzendkosten. Na nog een rondje googelen vond ik hem ineens bij Froufrou’s. Ik had al vaker in de webshop van Froufrou’s gesnuffeld maar deze keer heb ik zo snel mogelijk mijn bestelling afgerond! Mijn bestelling werd supersnel verzonden. Toen de klok aankwam voelde het alsof ik mezelf had verrast met een cadeautje. Mijn bestelling was supermooi ingepakt, echt een uitpak avontuur! Hij hangt nu te pronken in onze woonkamer. Ik word blij als ik ernaar kijk en hij tovert menig bezoeker een glimlach op zijn gezicht. Ik ben blij met mijn klok, maar nog blijer van de goede service van FrouFrou’s!’’

– Hester (@hester_vogelzang)
juni 2020

Froufrous klanten

Vintage voor thuis

‘‘Mijn vriend en ik hebben dezelfde smaak qua interieur. In de drie jaar dat we samen zijn hebben we al heel wat pareltjes verzameld bij Froufrou’s, zoals dit prachtige vintage tapijt. Een combinatie van nieuw en oud is wat ons betreft the way to go! Breng je een bezoekje aan Froufrou’s? Dan is de kans groot dat je met een tafel of zetel naar huis gaat. Een grote kofferbak is zeker aanbevolen!’’

– Jeanne (@jeanne.v.c)
juli 2020

Tof item gescoord

‘‘Als Martijn en ik de stad in gaan ligt het Modekwartier vaak ook op onze route. We hebben onze vaste adresjes en Froufrou’s hoort daar ook bij. Wij zijn echte vintage liefhebbers en we zijn gek op leuke vaasjes, beeldjes en kleine meubeltjes. Toen we in 2019 de Nacht van de Mode bezochten hadden we van tevoren al gezien dat op het affiche een geweldig leuk blauw glazen schaaltje met deksel stond van Froufrou’s Vintage. Toen we de winkel binnenliepen zagen we hem staan en we waren gelijk verkocht. Het schaaltje staat hier prachtig.’’

– Jeroen & Martijn (@jawsmaleinteriordesign)
juli 2020

Froufrous recensie
Froufrous review

Lekker rondlopen tussen het leuks

‘‘Iedere keer als ik in Arnhem ben ga ik even naar binnen bij Froufrou’s, ik vind het altijd zo leuk om rond te snuffelen en natuurlijk iets te kopen! Zo dus ook dit fijne krukje dat meteen sfeer en karakter geeft aan de kamer. De winkel zit in een heel leuk stukje van Arnhem, het is heerlijk om daar lekker rond te lopen en koffietjes te drinken.’’

– Lara (@degroenebuur)
april 2020

Vintage walhalla

‘‘Ik ben dol op oorbellen. Een liefde die ik waarschijnlijk heb geërfd van mijn oma, die droeg de meest kleurrijke vormen en exemplaren. Tijdens een editie van ‘Nacht van de Mode’ liep ik naar binnen bij Froufrou’s en belandde in een walhalla van vintage sieraden. Mijn innerlijke ‘granny’ kwam naar boven en ik stond uren voor de wand met oorbellen. Ik nam een paar prachtige vintage exemplaren mee voor mijn verzameling!’’

– Sharon (@zijenstijl)
april 2019

Froufrous vintage recensie