Winkel Arnhem

Froufrou’s & Lockdown

Na de aankondiging van de corona-maatregelen van 12 januari  is de fysieke winkel in Arnhem gesloten voor winkelbezoek. Dit zal in ieder geval zo zijn tot en met 2 maart 2021.

Uiteraard ben je als vanouds 24/7 welkom in de webshop en kun je nog steeds corona-proof je bestelling plaatsen. Zoek je iets specifieks? Laat het ons weten en we sturen je foto’s uit de winkel toe.

Wij bezorgen gratis en contactloos in Arnhem binnen een straal van 10 km vanaf onze winkel en het is vanaf 10 februari ook mogelijk bestellingen af te halen door middel van Click en Collect. Voor de grotere items die niet per post kunnen en buiten de 10 km straal vallen kunnen we zeer voordelig transport aanbevelen zodat je alsnog dat ene meubel of accessoire veilig kunt ontvangen.

Hopelijk kunnen we op deze manier samen deze weken toch fijn, gezellig en gezond doorkomen!

Froufrous vintage Arnhem
Froufrous openingstijdens

Welkom! Kom langs bij Froufrou’s in Arnhem en laat je verrassen. Onze winkel is gevuld met kleding, accessoires, meubels, verlichting en meer. Eigenzinnig gecombineerd tot een mooie mix van betaalbare items en topstukken. Froufrou’s vintage is dé plek voor mode-minnaars en liefhebbers van interieur!

Je vindt onze winkel aan de rand van Arnhem in het Modekwartier. Een gezellige wijk vol leuke boetiekjes. Zeker een bezoekje waard!

Ons adres

Froufrou’s vintage
Sonsbeeksingel 102A
6822 BJ Arnhem

Froufrous vintage kleding meubels
Froufrous Arnhem

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten