Winkel Arnhem

Nu de corona-maatregelen versoepeld zijn is de fysieke winkel in Arnhem weer geopend. Er mogen maximaal 8 klanten tegelijk op de winkelvloer zijn. Ben je de 9e persoon? Dan kun je even buiten wachten tot er weer plek is.

Uiteraard ben je ook als vanouds 24/7 welkom in de webshop en kun je nog steeds corona-proof je bestelling plaatsen. Zoek je iets specifieks? Laat het ons weten en we sturen je foto’s uit de winkel toe.

Wij bezorgen gratis en contactloos in Arnhem binnen een straal van 10 km vanaf onze winkel bij besteding vanaf €50. Voor de grotere items die niet per post kunnen en buiten de 10 km straal vallen kunnen we zeer voordelig transport aanbevelen zodat je alsnog dat ene meubel of accessoire veilig kunt ontvangen.

Welkom!

Kom langs bij Froufrou’s in Arnhem en laat je verrassen. Onze winkel is gevuld met kleding, accessoires, meubels, verlichting en meer. Eigenzinnig gecombineerd tot een mooie mix van betaalbare items en topstukken. Froufrou’s vintage is dé plek voor mode-minnaars en liefhebbers van interieur!

Je vindt onze winkel aan de rand van Arnhem in het Modekwartier. Een gezellige wijk vol leuke boetiekjes. Zeker een bezoekje waard!

Ons adres

Froufrou’s vintage
Sonsbeeksingel 102A
6822 BJ Arnhem

Froufrous vintage Arnhem
Froufrous openingstijdens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10-18 uur
Woensdag: 10-18 uur
Donderdag: 10-18 uur
Vrijdag: 10-18 uur
Zaterdag: 10-17 uur

Geselecteerde zondagen geopend (12-17 uur):
– 15 aug 2021
– 22 aug 2021
– 29 aug 2021

Froufrous vintage kleding meubels
Froufrous Arnhem