Winkelen met Arnhemse meisjes

Kampioen Feb 2015Gisteren kwam er bij ons een grote envelop in de brievenbus. Altijd spannend als je niks verwacht en het aan de buitenkant niet blauw is, reclame of duidelijk dat het een rekening is. Wat bleek, het was het magazine van de ANWB: Kampioen.

Ik denk dat iedereen wel bekend is met de ANWB ook al heb je geen auto. Zo niet: de ANWB is je redder in nood als je auto het om wat voor reden begeeft terwijl je op weg bent. Te bereiken via die mooie gele praatpaal langs de snelweg of voor de moderne mens via de telefoon/app.

Naast hun service krijgen leden ook het magazine Kampioen door de bus. Een van de weinige bladen die ik daadwerkelijk nog in fysieke vorm lees. Thuis of als ik bij m’n ouders ben die het blad ook ontvangen. De leukste artikelen zijn altijd die van de tests tussen verschillende auto’s en de reisbestemmingen. Vooral van de stedentrips krijg ik jeuk en deze maand staan wij erin!

ANWB-Froufrous-winkelen-in-Arnhem-feb-2015-2Winkelen met Arnhemse meisjes gaat over 20 tips van twee Arnhemse meisjes voor als je een bezoek gaat brengen aan Arnhem. Een fijne mix van bezienswaardigheden, shoppen en eten & drinken met onder andere de uitkijk bij Rozet, Arnhems Keramiek Atelier, Tape en het Sonsbeekpark.

“Het beste bedevaartsoord voor vintage-fanaten is Froufrou’s.”

Voor wie niet de Kampioen heeft, je kunt de tips ook lezen op:

http://www.anwb.nl/kampioen/toerisme/nederland/stad/winkels-arnhem

 

 

 

 

Share this post